Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%315g536kcal63g0g31.5g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g225g124kcal3.8g27g0.7g0g
Punajuuri 203g78kcal2g14g0.4g5.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala10g28kcal2g0.5g2g0g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.8g61kcal0g0g6.8g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g68g182kcal12.2g1.4g14.2g0g
Vesi811g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3456g2071kcal168.2g94.4g111.6g13.2g
Valittu annoskoko1728g1036kcal84.1g47.2g55.8g6.6g
Annoskoko puolitettuna864g518kcal42.1g23.6g27.9g3.3g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187114