Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%350g595kcal70g0g35g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g250g138kcal4.2g30g0.7g0g
Punajuuri 225g86kcal2.2g15.5g0.4g5.6g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala11g31kcal2.2g0.5g2.2g0g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g75g203kcal13.5g1.5g15.7g0g
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3837g2300kcal186.8g104.6g123.4g14.6g
Valittu annoskoko1919g1150kcal93.4g52.3g61.7g7.3g
Annoskoko puolitettuna959g575kcal46.7g26.2g30.9g3.7g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187114