Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%35g60kcal7g0g3.5g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g25g14kcal0.4g3g0.1g0g
Punajuuri 23g8.6kcal0.2g1.6g0g0.6g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.1g3.1kcal0.2g0.1g0.2g0g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g7.5g20kcal1.4g0.2g1.6g0g
Vesi90g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g230kcal18.6g10.8g12.4g1.6g
Valittu annoskoko192g115kcal9.3g5.4g6.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna96g58kcal4.7g2.7g3.1g0.4g
Arvot/100g100g60kcal4.8g2.8g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187114