Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%420g715kcal84.1g0g42g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g300g165kcal5.1g36g0.9g0g
Punajuuri 270g104kcal2.7g18.6g0.5g6.8g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala13g37kcal2.6g0.7g2.6g0g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g81kcal0g0g9g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g90g243kcal16.2g1.8g18.9g0g
Vesi1081g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g2762kcal224.4g125.8g148.2g17.6g
Valittu annoskoko2304g1381kcal112.2g62.9g74.1g8.8g
Annoskoko puolitettuna1152g691kcal56.1g31.5g37.1g4.4g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187114