Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%490g834kcal98.1g0g49g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g350g193kcal6g42g1.1g0g
Punajuuri 315g121kcal3.2g21.8g0.6g7.9g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala15g43kcal3.1g0.8g3.1g0g
Sipuli 140g42kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g95kcal0g0g10.5g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g105g284kcal18.9g2.1g22.1g0g
Vesi1261g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5376g3223kcal262.2g146.8g173.4g20.6g
Valittu annoskoko2688g1611kcal131.1g73.4g86.7g10.3g
Annoskoko puolitettuna1344g806kcal65.6g36.7g43.4g5.2g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187114