Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%560g953kcal112.1g0g56g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g400g220kcal6.8g48g1.2g0g
Punajuuri 360g138kcal3.6g24.9g0.7g9g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala18g49kcal3.5g0.9g3.5g0g
Sipuli 160g48kcal2g7.7g0.3g2.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g108kcal0g0g12g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g120g324kcal21.6g2.4g25.2g0g
Vesi1441g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6144g3683kcal299.2g167.8g197.8g23.4g
Valittu annoskoko3072g1841kcal149.6g83.9g98.9g11.7g
Annoskoko puolitettuna1536g921kcal74.8g42g49.5g5.9g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187114