Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%631g1072kcal126.1g0g63g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g450g248kcal7.7g54g1.4g0g
Punajuuri 405g156kcal4.1g28g0.8g10.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala20g56kcal4g1g4g0g
Sipuli 180g55kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl14g122kcal0g0g13.5g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g135g365kcal24.3g2.7g28.4g0g
Vesi1621g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g4143kcal337g188.6g223g26.4g
Valittu annoskoko3456g2072kcal168.5g94.3g111.5g13.2g
Annoskoko puolitettuna1728g1036kcal84.3g47.2g55.8g6.6g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187114