Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%70g119kcal14g0g7g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g50g28kcal0.9g6g0.2g0g
Punajuuri 45g17kcal0.5g3.1g0.1g1.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala2.2g6.2kcal0.4g0.1g0.4g0g
Sipuli 20g6.1kcal0.3g1g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g15g41kcal2.7g0.3g3.2g0g
Vesi180g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana768g460kcal37.6g21g24.8g2.8g
Valittu annoskoko384g230kcal18.8g10.5g12.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna192g115kcal9.4g5.3g6.2g0.7g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187114