Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%701g1191kcal140.1g0g70.1g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g500g275kcal8.5g60g1.5g0g
Punajuuri 450g173kcal4.5g31.1g0.9g11.3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala22g62kcal4.4g1.1g4.4g0g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g150g405kcal27g3g31.5g0g
Vesi1801g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7680g4603kcal374g209.6g247.6g29.4g
Valittu annoskoko3840g2301kcal187g104.8g123.8g14.7g
Annoskoko puolitettuna1920g1151kcal93.5g52.4g61.9g7.4g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187114