Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%841g1429kcal168.1g0g84.1g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g601g330kcal10.2g72.1g1.8g0g
Punajuuri 540g207kcal5.4g37.3g1.1g13.5g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala26g74kcal5.3g1.3g5.3g0g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g162kcal0g0g18g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g180g486kcal32.4g3.6g37.8g0g
Vesi2162g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g5524kcal448.8g251.6g297.2g35.2g
Valittu annoskoko4608g2762kcal224.4g125.8g148.6g17.6g
Annoskoko puolitettuna2304g1381kcal112.2g62.9g74.3g8.8g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187114