Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%981g1667kcal196.2g0g98.1g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g701g385kcal11.9g84.1g2.1g0g
Punajuuri 631g242kcal6.3g43.5g1.3g15.8g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala31g86kcal6.2g1.5g6.2g0g
Sipuli 280g85kcal3.5g13.5g0.6g4.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl21g189kcal0g0g21g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g210g567kcal37.8g4.2g44.1g0g
Vesi2522g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10752g6444kcal523.8g293.6g346.8g41.2g
Valittu annoskoko5376g3222kcal261.9g146.8g173.4g20.6g
Annoskoko puolitettuna2688g1611kcal131g73.4g86.7g10.3g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187114