Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%105g179kcal21g0g10.5g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g75g41kcal1.3g9g0.2g0g
Punajuuri 68g26kcal0.7g4.7g0.1g1.7g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala3.3g9kcal0.7g0.2g0.7g0g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g23g61kcal4.1g0.5g4.7g0g
Vesi270g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g690kcal56.4g31.6g37.2g4.4g
Valittu annoskoko576g345kcal28.2g15.8g18.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna288g173kcal14.1g7.9g9.3g1.1g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187114