Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1121g1906kcal224.2g0g112.1g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g801g440kcal13.6g96.1g2.4g0g
Punajuuri 721g277kcal7.2g49.7g1.4g18g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala35g99kcal7g1.8g7g0g
Sipuli 320g97kcal4g15.4g0.6g5.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl24g216kcal0g0g24g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g240g649kcal43.2g4.8g50.4g0g
Vesi2882g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12288g7365kcal598.4g335.6g395.8g46.8g
Valittu annoskoko6144g3683kcal299.2g167.8g197.9g23.4g
Annoskoko puolitettuna3072g1841kcal149.6g83.9g99g11.7g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187114