Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1261g2144kcal252.2g0g126.1g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g901g495kcal15.3g108.1g2.7g0g
Punajuuri 811g311kcal8.1g55.9g1.6g20.3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala40g111kcal7.9g2g7.9g0g
Sipuli 360g109kcal4.5g17.3g0.7g6.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl27g243kcal0g0g27g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g270g730kcal48.6g5.4g56.7g0g
Vesi3243g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13824g8286kcal673.2g377.4g445.4g52.8g
Valittu annoskoko6912g4143kcal336.6g188.7g222.7g26.4g
Annoskoko puolitettuna3456g2072kcal168.3g94.4g111.4g13.2g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187114