Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1400g2380kcal280g0g140g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g1000g550kcal17g120g3g0g
Punajuuri 900g345kcal9g62.1g1.8g22.5g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala44g123kcal8.8g2.2g8.8g0g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g300g810kcal54g6g63g0g
Vesi3600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15348g9199kcal747.6g419g494.8g58.6g
Valittu annoskoko7674g4600kcal373.8g209.5g247.4g29.3g
Annoskoko puolitettuna3837g2300kcal186.9g104.8g123.7g14.7g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187114