Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%140g238kcal28g0g14g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g100g55kcal1.7g12g0.3g0g
Punajuuri 90g35kcal0.9g6.2g0.2g2.3g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala4.4g12kcal0.9g0.2g0.9g0g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3g27kcal0g0g3g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g30g81kcal5.4g0.6g6.3g0g
Vesi360g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1536g921kcal74.8g41.8g49.6g6g
Valittu annoskoko768g460kcal37.4g20.9g24.8g3g
Annoskoko puolitettuna384g230kcal18.7g10.5g12.4g1.5g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187114