Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%175g298kcal35g0g17.5g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g125g69kcal2.1g15g0.4g0g
Punajuuri 113g43kcal1.1g7.8g0.2g2.8g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala5.5g15kcal1.1g0.3g1.1g0g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g38g101kcal6.8g0.8g7.9g0g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1920g1151kcal93.4g52.6g62g7.4g
Valittu annoskoko960g575kcal46.7g26.3g31g3.7g
Annoskoko puolitettuna480g288kcal23.4g13.2g15.5g1.9g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187114