Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g667g1135kcal126.8g0g66.7g0g
Kesäkurpitsa, tuore200g34kcal1.2g5g0.8g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g6g0.2g2.5g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g417g104kcal6.3g18.8g1.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl75g255kcal1.5g2.3g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2920g3112kcal272.8g64.2g190.6g7.8g
Valittu annoskoko1460g1556kcal136.4g32.1g95.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna730g778kcal68.2g16.1g47.7g2g
Arvot/100g100g107kcal9.3g2.2g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187822