Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g801g1362kcal152.2g0g80.1g0g
Kesäkurpitsa, tuore240g41kcal1.4g6g1g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g120g34kcal0.7g7.1g0.2g3g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g501g125kcal7.5g22.5g1.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl90g306kcal1.8g2.7g31.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3504g3735kcal327.2g76.6g228.6g9.4g
Valittu annoskoko1752g1867kcal163.6g38.3g114.3g4.7g
Annoskoko puolitettuna876g934kcal81.8g19.2g57.2g2.4g
Arvot/100g100g107kcal9.3g2.2g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187822