Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g934g1589kcal177.5g0g93.4g0g
Kesäkurpitsa, tuore280g48kcal1.7g7g1.1g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g140g39kcal0.8g8.3g0.3g3.5g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g584g146kcal8.8g26.3g1.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl105g357kcal2.1g3.2g36.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4088g4358kcal381.8g89.6g266.8g11g
Valittu annoskoko2044g2179kcal190.9g44.8g133.4g5.5g
Annoskoko puolitettuna1022g1089kcal95.5g22.4g66.7g2.8g
Arvot/100g100g107kcal9.3g2.2g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187822