Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g1068g1815kcal202.9g0g106.8g0g
Kesäkurpitsa, tuore320g55kcal1.9g8g1.3g2.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g160g45kcal1g9.5g0.3g4g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g667g167kcal10g30g2g0g
Kuohukerma,valio,2dl120g409kcal2.4g3.6g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4672g4980kcal436.4g102.2g304.8g12.4g
Valittu annoskoko2336g2490kcal218.2g51.1g152.4g6.2g
Annoskoko puolitettuna1168g1245kcal109.1g25.6g76.2g3.1g
Arvot/100g100g107kcal9.3g2.2g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187822