Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g1201g2042kcal228.3g0g120.1g0g
Kesäkurpitsa, tuore360g61kcal2.2g9g1.4g2.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g180g51kcal1.1g10.7g0.4g4.5g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g751g188kcal11.3g33.8g2.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl135g460kcal2.7g4.1g47.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5256g5603kcal491.2g115.2g343g14g
Valittu annoskoko2628g2801kcal245.6g57.6g171.5g7g
Annoskoko puolitettuna1314g1401kcal122.8g28.8g85.8g3.5g
Arvot/100g100g107kcal9.3g2.2g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187822