Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g134g227kcal25.4g0g13.3g0g
Kesäkurpitsa, tuore40g6.8kcal0.2g1g0.2g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.6kcal0.1g1.2g0g0.5g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g83g21kcal1.3g3.8g0.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl15g51kcal0.3g0.5g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana584g623kcal54.6g13g38.2g1.6g
Valittu annoskoko292g311kcal27.3g6.5g19.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna146g156kcal13.7g3.3g9.6g0.4g
Arvot/100g100g107kcal9.4g2.2g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187822