Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g1335g2269kcal253.6g0g133.5g0g
Kesäkurpitsa, tuore401g68kcal2.4g10g1.6g2.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g834g209kcal12.5g37.5g2.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl150g511kcal3g4.5g52.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5840g6225kcal545.4g127.8g381.2g15.6g
Valittu annoskoko2920g3113kcal272.7g63.9g190.6g7.8g
Annoskoko puolitettuna1460g1556kcal136.4g32g95.3g3.9g
Arvot/100g100g107kcal9.3g2.2g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187822