Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g1600g2720kcal304g0g160g0g
Kesäkurpitsa, tuore480g82kcal2.9g12g1.9g3.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g240g67kcal1.4g14.3g0.5g6g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g1000g250kcal15g45g3g0g
Kuohukerma,valio,2dl180g612kcal3.6g5.4g63g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7000g7462kcal653.8g153.4g456.8g18.8g
Valittu annoskoko3500g3731kcal326.9g76.7g228.4g9.4g
Annoskoko puolitettuna1750g1865kcal163.5g38.4g114.2g4.7g
Arvot/100g100g107kcal9.3g2.2g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187822