Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g267g454kcal50.7g0g26.7g0g
Kesäkurpitsa, tuore80g14kcal0.5g2g0.3g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g40g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g167g42kcal2.5g7.5g0.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl30g102kcal0.6g0.9g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1168g1245kcal109g25.6g76.2g3.2g
Valittu annoskoko584g623kcal54.5g12.8g38.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna292g311kcal27.3g6.4g19.1g0.8g
Arvot/100g100g107kcal9.3g2.2g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187822