Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g401g681kcal76.1g0g40g0g
Kesäkurpitsa, tuore120g20kcal0.7g3g0.5g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g60g17kcal0.4g3.6g0.1g1.5g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g250g63kcal3.8g11.3g0.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl45g153kcal0.9g1.4g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1752g1868kcal163.8g38.6g114.4g4.6g
Valittu annoskoko876g934kcal81.9g19.3g57.2g2.3g
Annoskoko puolitettuna438g467kcal41g9.7g28.6g1.2g
Arvot/100g100g107kcal9.3g2.2g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187822