Jauheliha-kesäkurpitsavuoka (suhtkarppi)

Laita uuni kuumenemaan 200c:n.

Kypsennä ja mausta oman mielen mukaan jauheliha.

Viipaloi kesäkurpitsat.

Raasta juustoa /käytä juustoraastetta (tässä kalorit laskettu Valion arkijuustolla)
Voitele uunivuoka (käytetty ohjeessa 1 rkl ruokaöljyä)
Lado vuorotellen kerroksittain kesäkurpisaa, jauhelihaa, ja juustoraastetta.

Paista 200c uunissa n.40min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1792 grammaa

Anish
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1456g263kcal8.2g36.4g5.8g10.2g
Arkijuusto, Valio [330kcal]300g990kcal81g0g72g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g1000g250kcal15g45g3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 27g239kcal0g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7168g6141kcal512.4g162.8g375.6g20.4g
Valittu annoskoko3584g3070kcal256.2g81.4g187.8g10.2g
Annoskoko puolitettuna1792g1535kcal128.1g40.7g93.9g5.1g
Arvot/100g100g86kcal7.1g2.3g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188475