Jauheliha-kesäkurpitsavuoka (suhtkarppi)

Laita uuni kuumenemaan 200c:n.

Kypsennä ja mausta oman mielen mukaan jauheliha.

Viipaloi kesäkurpitsat.

Raasta juustoa /käytä juustoraastetta (tässä kalorit laskettu Valion arkijuustolla)
Voitele uunivuoka (käytetty ohjeessa 1 rkl ruokaöljyä)
Lado vuorotellen kerroksittain kesäkurpisaa, jauhelihaa, ja juustoraastetta.

Paista 200c uunissa n.40min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1792 grammaa

Anish
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Kesäkurpitsa zucchini 182g33kcal1g4.6g0.7g1.3g
Arkijuusto, Valio [330kcal]38g124kcal10.1g0g9g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g125g31kcal1.9g5.6g0.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana896g767kcal64g20.4g47g2.6g
Valittu annoskoko448g384kcal32g10.2g23.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna224g192kcal16g5.1g11.8g0.7g
Arvot/100g100g86kcal7.1g2.3g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188475