Mallan kaalilaatikko

Keitä paloiteltu kaali kypsäksi suolalla ja kasvisliemikuutioilla maustetussa vedessä (noin 1 litra).

Keittämisen lopupuolella kaada joukkoon riisit ja tarkista nesteen määrä.

Kun riisi-kaaliseos on kypsää, ruskista sipulisilppu, valkosipulimurska ja jauheliha.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja Sambal Oelekilla.

Sekoita ainekset keskenään, mausta vielä siirapilla ja kaada uunivuokaan.

Halutessa tiputtele päälle voi nokareita.

Paista uunissa 175 asteessa reilu tunti.

Anna pinnan ruskistua kauniista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Malluska1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5850g1234kcal70.2g198.9g11.7g122.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2559g5823kcal486.3g0g435.1g0g
Sipuli (kuorittu)402g109kcal5.2g19.3g0.8g6.8g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 731g1060kcal23.8g231.1g1.6g5g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)80g177kcal6.4g20.9g6g0.2g
Siirappi 256g772kcal0.3g189.7g0g0g
Valkosipuli 29g32kcal2.3g4.8g0.2g0.6g
Voi, 1 tl, 5 g91g667kcal0.9g0.9g73.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19747kcal1190.8g1331.2g1057g271g
Valittu annoskoko10000g9874kcal595.4g665.6g528.5g135.5g
Annoskoko puolitettuna5000g4937kcal297.7g332.8g264.3g67.8g
Arvot/100g100g99kcal6g6.7g5.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188708