Mallan kaalilaatikko

Keitä paloiteltu kaali kypsäksi suolalla ja kasvisliemikuutioilla maustetussa vedessä (noin 1 litra).

Keittämisen lopupuolella kaada joukkoon riisit ja tarkista nesteen määrä.

Kun riisi-kaaliseos on kypsää, ruskista sipulisilppu, valkosipulimurska ja jauheliha.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja Sambal Oelekilla.

Sekoita ainekset keskenään, mausta vielä siirapilla ja kaada uunivuokaan.

Halutessa tiputtele päälle voi nokareita.

Paista uunissa 175 asteessa reilu tunti.

Anna pinnan ruskistua kauniista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Malluska1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5129g1082kcal61.6g174.4g10.3g107.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2244g5106kcal426.4g0g381.5g0g
Sipuli (kuorittu)353g95kcal4.6g16.9g0.7g6g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 641g929kcal20.9g202.6g1.4g4.4g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)71g155kcal5.6g18.3g5.3g0.1g
Siirappi 224g677kcal0.2g166.3g0g0g
Valkosipuli 26g28kcal2g4.2g0.2g0.5g
Voi, 1 tl, 5 g80g585kcal0.8g0.8g64.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17536g17314kcal1044.2g1167g927g237.4g
Valittu annoskoko8768g8657kcal522.1g583.5g463.5g118.7g
Annoskoko puolitettuna4384g4329kcal261.1g291.8g231.8g59.4g
Arvot/100g100g99kcal6g6.7g5.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188708