Mallan kaalilaatikko

Keitä paloiteltu kaali kypsäksi suolalla ja kasvisliemikuutioilla maustetussa vedessä (noin 1 litra).

Keittämisen lopupuolella kaada joukkoon riisit ja tarkista nesteen määrä.

Kun riisi-kaaliseos on kypsää, ruskista sipulisilppu, valkosipulimurska ja jauheliha.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja Sambal Oelekilla.

Sekoita ainekset keskenään, mausta vielä siirapilla ja kaada uunivuokaan.

Halutessa tiputtele päälle voi nokareita.

Paista uunissa 175 asteessa reilu tunti.

Anna pinnan ruskistua kauniista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Malluska1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5771g1218kcal69.2g196.2g11.5g121.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2525g5744kcal479.7g0g429.2g0g
Sipuli (kuorittu)397g107kcal5.2g19g0.8g6.7g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 721g1045kcal23.5g227.9g1.6g4.9g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)79g175kcal6.3g20.6g6g0.2g
Siirappi 253g761kcal0.3g187.1g0g0g
Valkosipuli 29g31kcal2.3g4.7g0.2g0.6g
Voi, 1 tl, 5 g90g658kcal0.9g0.9g72.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19728g19479kcal1174.8g1312.8g1042.8g267.2g
Valittu annoskoko9864g9739kcal587.4g656.4g521.4g133.6g
Annoskoko puolitettuna4932g4870kcal293.7g328.2g260.7g66.8g
Arvot/100g100g99kcal6g6.7g5.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188708