Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g103g28kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Sipuli (kuorittu)169g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Sieni rouskut, suolattu 434g113kcal6.8g10g2.2g12.6g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 313g776kcal44.7g17.1g59.1g1.5g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g20g180kcal0g0g20g0g
Paprika, punainen593g152kcal5.3g27.3g2.4g11.9g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 19g13kcal0.2g2.1g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3300g2616kcal121g139g168.8g62.6g
Valittu annoskoko1650g1308kcal60.5g69.5g84.4g31.3g
Annoskoko puolitettuna825g654kcal30.3g34.8g42.2g15.7g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459