Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g164g44kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Sieni rouskut, suolattu 694g181kcal10.8g16g3.5g20.1g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 500g1241kcal71.4g27.4g94.5g2.4g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g32g288kcal0g0g32g0g
Paprika, punainen948g244kcal8.5g43.6g3.8g19g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 30g21kcal0.4g3.4g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5276g4183kcal193.4g222.6g270g100.2g
Valittu annoskoko2638g2092kcal96.7g111.3g135g50.1g
Annoskoko puolitettuna1319g1046kcal48.4g55.7g67.5g25.1g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459