Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g164g44kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Sieni rouskut, suolattu 695g181kcal10.8g16g3.5g20.1g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 500g1242kcal71.5g27.4g94.6g2.4g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g32g288kcal0g0g32g0g
Paprika, punainen949g244kcal8.5g43.6g3.8g19g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 30g21kcal0.4g3.4g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g4186kcal193.6g222.6g270.2g100.2g
Valittu annoskoko2640g2093kcal96.8g111.3g135.1g50.1g
Annoskoko puolitettuna1320g1047kcal48.4g55.7g67.6g25.1g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459