Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g185g50kcal2.4g8.9g0.4g3.1g
Sipuli (kuorittu)304g82kcal4g14.6g0.6g5.2g
Sieni rouskut, suolattu 781g203kcal12.2g18g3.9g22.7g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 563g1398kcal80.4g30.8g106.4g2.7g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g36g324kcal0g0g36g0g
Paprika, punainen1067g274kcal9.6g49.1g4.3g21.3g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 34g24kcal0.4g3.8g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5940g4710kcal218g250.4g304g112.6g
Valittu annoskoko2970g2355kcal109g125.2g152g56.3g
Annoskoko puolitettuna1485g1178kcal54.5g62.6g76g28.2g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459