Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g21g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Sieni rouskut, suolattu 87g23kcal1.4g2g0.4g2.5g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 63g155kcal8.9g3.4g11.8g0.3g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g4g36kcal0g0g4g0g
Paprika, punainen119g31kcal1.1g5.5g0.5g2.4g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 3.8g2.6kcal0g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g523kcal24.2g27.8g33.6g12.4g
Valittu annoskoko330g262kcal12.1g13.9g16.8g6.2g
Annoskoko puolitettuna165g131kcal6.1g7g8.4g3.1g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459