Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g205g55kcal2.7g9.8g0.4g3.5g
Sipuli (kuorittu)338g91kcal4.4g16.2g0.7g5.7g
Sieni rouskut, suolattu 868g226kcal13.5g20g4.3g25.2g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 626g1553kcal89.3g34.3g118.3g3g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g40g360kcal0g0g40g0g
Paprika, punainen1186g305kcal10.7g54.6g4.7g23.7g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 38g26kcal0.5g4.2g0.5g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6600g5233kcal242.2g278.2g337.8g125.2g
Valittu annoskoko3300g2617kcal121.1g139.1g168.9g62.6g
Annoskoko puolitettuna1650g1308kcal60.6g69.6g84.5g31.3g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459