Täytetyt paprikat

Paista jauheliha.

Pilko sienet ja sipuli ja paista ne rypsiöljyssä.

Mausta seokset grillausmausteella, aromisuolalla ja valkosipulirouheella.

Poista paprikoista kannat ja sisusta.

Täytä paprikat seoksella.

Raasta juusto ja lisää se paprikoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Sieni rouskut, suolattu 174g45kcal2.7g4g0.9g5g
Jauhelihapihvi, sika-nauta 125g311kcal17.9g6.9g23.7g0.6g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g8g72kcal0g0g8g0g
Paprika, punainen237g61kcal2.1g10.9g0.9g4.7g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 7.5g5.2kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g1047kcal48.4g55.6g67.6g24.8g
Valittu annoskoko660g523kcal24.2g27.8g33.8g12.4g
Annoskoko puolitettuna330g262kcal12.1g13.9g16.9g6.2g
Arvot/100g100g79kcal3.7g4.2g5.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189459