Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus300g210kcal48g0g0.9g0g
Purjosipuli 180g41kcal3.3g4.3g0.4g3.8g
Tilli, tuore 23g6.7kcal0.8g0.2g0.2g0.5g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)600g197kcal4.2g39g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2208g909kcal112.6g87g9g8.6g
Valittu annoskoko1104g455kcal56.3g43.5g4.5g4.3g
Annoskoko puolitettuna552g227kcal28.2g21.8g2.3g2.2g
Arvot/100g100g41kcal5.1g3.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189480