Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus350g245kcal56g0g1g0g
Purjosipuli 210g48kcal3.8g5g0.4g4.4g
Tilli, tuore 26g7.9kcal1g0.2g0.2g0.6g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)700g229kcal4.9g45.5g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2576g1060kcal131.4g101.4g10.2g10g
Valittu annoskoko1288g530kcal65.7g50.7g5.1g5g
Annoskoko puolitettuna644g265kcal32.9g25.4g2.6g2.5g
Arvot/100g100g41kcal5.1g3.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189480