Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus400g280kcal64g0g1.2g0g
Purjosipuli 240g55kcal4.3g5.8g0.5g5g
Tilli, tuore 30g9kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)800g262kcal5.6g52g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2946g1213kcal150g116.2g11.8g11.2g
Valittu annoskoko1473g606kcal75g58.1g5.9g5.6g
Annoskoko puolitettuna737g303kcal37.5g29.1g3g2.8g
Arvot/100g100g41kcal5.1g3.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189480