Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus50g35kcal8g0g0.1g0g
Purjosipuli 30g6.9kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Tilli, tuore 3.7g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)100g33kcal0.7g6.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana368g152kcal18.6g14.4g1.4g1.4g
Valittu annoskoko184g76kcal9.3g7.2g0.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna92g38kcal4.7g3.6g0.4g0.4g
Arvot/100g100g41kcal5.1g3.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189480