Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus100g70kcal16g0g0.3g0g
Purjosipuli 60g14kcal1.1g1.4g0.1g1.3g
Tilli, tuore 7.5g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)200g66kcal1.4g13g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana737g303kcal37.6g29g3g3g
Valittu annoskoko368g152kcal18.8g14.5g1.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna184g76kcal9.4g7.3g0.8g0.8g
Arvot/100g100g41kcal5.1g3.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189480