Punainen kalapata

Leikkaa puoliksi sulanut kala paloiksi.

Valmista tomaattikeitto pakkauksen ohjeen mukaan.

Leikkaa purjo ohuiksi renkaiksi.

Aseta uunivuokaan kerroksittain kalapaloja, herneitä, purjorenkaita sekä mausteita.

Kaada päälle tomaattikeittoa niin paljon, että aineet peittyvät.

Kypsennä ruokaa uunissa 200 asteen lämmössä n.30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Maikkinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus150g105kcal24g0g0.4g0g
Purjosipuli 90g21kcal1.6g2.2g0.2g1.9g
Tilli, tuore 11g3.4kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattikeitto, Pirkka (2,5dl)300g98kcal2.1g19.5g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1104g454kcal56.2g43.6g4.4g4.2g
Valittu annoskoko552g227kcal28.1g21.8g2.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna276g114kcal14.1g10.9g1.1g1.1g
Arvot/100g100g41kcal5.1g3.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189480