Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 90g10kcal0.5g1.3g0.1g0.6g
Kirsikkatomaatti, suomalainen198g40kcal1.2g7.5g0.6g2.8g
Paprika, punainen72g19kcal0.6g3.3g0.3g1.4g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka54g5.4kcal0.6g0.4g0.1g0.5g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)185g175kcal42.4g0g0.9g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%180g108kcal5.8g12.8g3.6g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g4.5g4.3kcal0g0.8g0g0g
Oliiviöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 315g173kcal5g41.5g0.5g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2205g1148kcal112.2g135.2g21.2g16g
Valittu annoskoko1103g574kcal56.1g67.6g10.6g8g
Annoskoko puolitettuna551g287kcal28.1g33.8g5.3g4g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.1g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634