Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 10g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen22g4.4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Paprika, punainen8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka6g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)21g20kcal4.7g0g0.1g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%20g12kcal0.6g1.4g0.4g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 35g19kcal0.6g4.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana245g128kcal12.6g14.8g2.4g2g
Valittu annoskoko123g64kcal6.3g7.4g1.2g1g
Annoskoko puolitettuna61g32kcal3.2g3.7g0.6g0.5g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634