Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 13g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen28g5.5kcal0.2g1g0.1g0.4g
Paprika, punainen10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka7.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)26g24kcal5.9g0g0.1g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%25g15kcal0.8g1.8g0.5g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 44g24kcal0.7g5.8g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana306g160kcal15.8g19g2.8g2.4g
Valittu annoskoko153g80kcal7.9g9.5g1.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna77g40kcal4g4.8g0.7g0.6g
Arvot/100g100g52kcal5.2g6.2g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634