Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 160g18kcal0.9g2.2g0.2g1.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen352g70kcal2.1g13.4g1.1g4.9g
Paprika, punainen128g33kcal1.2g5.9g0.5g2.6g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka96g10kcal1.1g0.8g0.2g1g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)328g312kcal75.4g0g1.6g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%320g192kcal10.2g22.7g6.4g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g8g7.6kcal0.1g1.5g0g0g
Oliiviöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 560g308kcal9g73.8g1g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3920g2041kcal200g240.6g38g28.8g
Valittu annoskoko1960g1020kcal100g120.3g19g14.4g
Annoskoko puolitettuna980g510kcal50g60.2g9.5g7.2g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.1g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634