Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 20g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen44g8.8kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Paprika, punainen16g4.1kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka12g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)41g39kcal9.4g0g0.2g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%40g24kcal1.3g2.8g0.8g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1g1kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 1g8.8kcal0g0g1g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 70g39kcal1.1g9.2g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana490g255kcal24.8g30g4.6g3.4g
Valittu annoskoko245g128kcal12.4g15g2.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna123g64kcal6.2g7.5g1.2g0.9g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.1g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634